Tapahtumia meillä ja muualla

Isien saunailta

Keski-Suomen Autismiyhdistys järjestää isien saunaillan lauantaina 9.11. klo 17.30.
Saunaillassa on tarjolla pientä purtavaa ja hyvänä saunaseurana toisia isiä, joiden perheessä on autismikirjolla oleva lapsi. Olipa lapsesi vielä pieni tai jo aivan aikuinen, tämä isien saunailta on juuri Sinulle isä.

Ota varaslähtö isäinpäivään ja tule mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: ksautismi(at)gmail.com

Vertaisryhmäohjaajien koulutuspäivä Jyväskylässä

Hei vertaisryhmän ohjaaja!

Kaipaatko tukea, ohjausta, kannustusta, tietoa ja vertaistukea muilta ohjaajilta? Nyt siihen on tilaisuus. Osallistu vertaisryhmäohjaajien koulutuspäivään la 16.11.2019, kello 10-16, Kansalaistoiminnankeskus Matara: Matarasalin a-puoli. Osoite on Matarankatu 6 A 1, 40100 JYVÄSKYLÄ.

Koulutus on maksuton ja siihen sisältyy ruoka ja kahvit. Koulutus on suunnattu Autismiliiton jäsenyhdistyksien vertaisryhmien ohjaajille erityisesti Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pirkanmaan alueella. Se toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen autismiyhdistyksen kanssa.

KOULUTTAJAT
Elina Havukainen Elina Vienonen Autismiliitto ry

HAE MUKAAN
https://bit.ly/2Z8Bdwa (Koulutuspäivän haku on auki lokakuun loppuun asti, elleivät paikat täyty ennen ajankohtaa. Mukaan mahtuu noin 15 osallistujaa)